Doprava ZADARMO pri objednávke nad 45,- Eur v SR

AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ PÁNSKEJ KOŠELE? JE TO KUMŠT?

Od roku 2006 vyrába značka Marco Moralli košele na objednávku pre svetové obchodné značky i v rámci vlastnej produkcie. Široký ponukový diapazón košieľ pokrýva rôzne príležitosti (košele elegantné; biznis; svadobné i športové), čomu sú prispôsobené aj rôzne povrchové úpravy vlakien, od „easy iron“, cez „non iron“ až po poslednú novinku na trhu, tzv. „never iron“. Ide o unikátnu úpravu materiálu použitého na výrobu košieľ, ktoré sú tak omnoho príjemnejšie na nosenie, pretože sa lepšie prispôsobia telu a jeho pohybu. Úprava neničí prirodzené vlastnosti bavlny, zachováva priedušnosť materiálu a schopnosť absorbovať pot. Špeciálne upravené vlákno košele sa pôsobením telesného tepla narovná a košeľa sa tým sama „žehlí“. Vďaka čomu pôsobí sviežo aj po celom náročnom dni nosenia.

Pre správny výber košele je dôležitým údajom obvod krku. Ten sa meria tesne pod ohryzkom, pričom je vhodné vložiť jeden alebo dva prsty, ktoré zabezpečia potrebnú vôľu goliera a golier nebude „škrtiť“.  Obvod krku je totožný s označením veľkosti košele. Teda veľkosť košele napr. 39/40, odkazuje na rovnaký obvod krku v centimetroch.

Správny výber strihu je taktiež dôležitým kritériom pre pohodlné nosenie košele. Značka ponúka strihové prevedenia slim fit a regular fit.

         Košele zoštíhleného strihu majú označenie SLIM FIT. Vyberajú si ich muži s dobrou až štíhlou postavou.

         Klasický, tzv. rovný strih sa nazýva REGULAR FIT. Preferujú ho páni, ktorí chcú v košeli cítiť „voľnosť“.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.