Doprava ZADARMO pri objednávke nad 45,- Eur v SR

POZRITE SI TENTO TIP A VYHNETE SA RANNÉMU STRESU

Vedeli ste, že väčšina z nás nosí len 20% oblečenia zo svojho šatníka? Je to tak. Zvyšných 80% si nechávame „až bude príležitosť“, či „až schudneme“, alebo je nám len ľúto vyhodiť ho. Toto zbytočné šatstvo nám nielen zaberá priestor, ale najmä berie množstvo času, ktoré každý deň strávime rozhodovaním sa, čo si oblečieme, resp. čo s čím skombinujeme. Rýchla móda spôsobila v šatníkoch mnohých z nás chaos. Máme kopu oblečenia, ale ráno sme v strese, pretože si „nemáme čo obliecť“. A pritom je to celkom jednoduché vymeniť chaos a stres v skriniach za poriadok a radosť.

 

Riešením je kapsulový šatník

Koncept kapuslového šatníka vychádza práve z potrieb zaneprázdneného človeka, ktorý si potrebuje zjednodušiť život. Jeho základom je malá kolekcia, resp. kapsula oblečenia vyskladaná z kvalitných kúskov, nadčasových strihov, príjemných materiálov a vo farbách, ktoré sa vzájomne dobre kombinujú. Okrem dobrého pocitu zo svojho zodpovedného prístupu k životnému prostrediu, získate získate viac času na iné činnosti a menšiu mieru stresu pri rozhodovaní „čo na seba“.

Každý z nás je jedinečný, má svoj vlastný štýl, a preto je nemožné vytvoriť univerzálny obsah kapsulového šatníka rovnaký pre všetkých. Pracujeme v rôznych sférach, máme rôzne koníčky. A podľa toho, by sme jednotlivé kúsky do nášho šatníka mali voliť. Existuje však odev, ktorý nosíme všetci. Muži aj ženy. A ten by sa mal určite nachádzať v skrini každého z nás. Biela košeľa.

 

Biela košeľa ako základ šatníka žien aj mužov

Nič nie je klasickejšie, než biela košeľa.  Je to stálica väčšiny šatníkov. Nepodlieha módnym trendom, skvele sa kombinuje a hodí sa do každého štýlu. Nič ňou nepokazíte. Môžete ju využiť na rôzne udalosti – a to vždy v inom, štýlovom prevedení. Biela košeľa sa totiž hodí tak na elegantné, formálne akcie, ako aj k moderným vychytávkam, či k športovým modelom. Skvele sa hodí ku kostýmom, sukniam, elegantným či ležérnym nohaviciam, sakám aj k rifliam.

Možností je neúrekom, čo dokazuje univezálnosť tohto kúsku. Stačí si vybrať košeľu z kvalitného materiálu a dobrého strihu. V bielej farbe má najširšie využitie, avšak s košeľami môžete pokojne experimentovať, vyberať rôzne farby, vzory či strihy.

 

 

Kvalitné košele značky Marco Moralli

Ak v tejto oblasti hľadáte kombináciu kvality a pohodlia, otvorte svoj šatník tým najpohodlnejším košeliam, košeliam Marco Moralli. Pánske a dámske košele Marco Moralli ušité na Slovensku.

Naša značka pravidelne ponúka kolekcie košieľ vyrábaných z kvalitných materiálov zabezpečujúcich maximálny komfort a pohodlie po celý deň. Okrem klasických košieľ zo 100% bavlny ponúkame len nedávno uvedenú košeľovú radu Marco Moralli X-Stretch a Funkčné košele z materiálov talianskej produkcie. Tieto pánske košele vynikajú extrémnou pružnosťou materiálu, vďaka čomu sa košeľa prispôsobí rôznym typom postavy.

Dobrá košeľa je bez debaty univerzálnym kúskom, ktorý tvorí základ formálnych aj neformálnych outfitov. Je to investícia, ktorú oceníte okamžite.

 

Vyberajte preto kvalitu – vyberajte z ponuky značky Marco Moralli.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.