Doprava ZADARMO pri objednávke nad 45,- Eur v SR

TRIO LADY COLORS NA PREHLIADKE ZNAČKY MARCO MORALLI

Tohoročný svadobný veľtrh v bratislavskej Inchebe sa niesol v znamení originálnych módnych prehliadok, netradičných prepojení dizajnérov so známymi tvárami showbiznisu a invenčným prístupom k propagácii módnych značiek.


Jedným z vrcholov tohto podujatia bola tiež módna prehliadka modelov a doplnkov značiek Hambálek a Marco Moralli, v štýle inšpirovanom 20.-tými a 30.-tými rokmi, obdobím Sherlocka Holmesa a anglickými svadbami pod holým nebom.


Na prehliadkovom móle sa predstavili CARATKY – víťazky a finalistky prestížnej súťaže krásy MISS CARAT TUNING. Špeciálnymi hosťkami boli tiež: muzikálová diva Petra Maxin Čegiňová, krásna modelka a zároveň aj manželka speváka Lukáša Adamca,  Mimi Adamec a spevácke trio LADY COLORS, v zložení Kristína Mečko, LeRa Lenka Rakár a Mária Lechmanová.


Luxusné modely sú určené prevažne pre zahraničný trh a klientelu. Modely sú z exkluzívnych materiálov, ako napr. kašmír, doplnené pravými kožušinami z líšok, motýlikmi z pytónej kože a ďalšími zaujímavými detailami. Vynikajúco prepracované strihy, dôraz na detail a najmä kvalitné vypracovanie, to presne definuje aktuálnu kolekciu dizajnérov, ktorí poňali svadobnú udalosť v naozaj netradičnom štýle.


Zaujímavo pôsobia tiež šaty speváčok LADY COLORS, ktoré sú vytvorené ako praktická trojkombinácia, kedy jednoduché denimové mini šaty dopĺňa pelerína, ktorá sa dá zároveň použiť aj ako atypická sukňa.


Produkčná spoločnosť STEEART, ktorá každoročne spolupracuje s organizátormi svadobného veľtrhu na módnych prehliadkách, aktuálne pripravuje casting na ďalší ročník MISS CARAT TUNING, ktorý sa uskutoční 5. marca, v hoteli BRATISLAVA.


Viac info: www.misscarattuning.sk
Zdroj: http://feminity.zoznam.sk/c/897130/caratky-ako-ich-nepoznate-damy-v-kolekcii-luxusnych-znaciek

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.