Doprava ZADARMO pri objednávke nad 45,- Eur v SR

VERILI BY STE, ŽE AJ ELEGANTNÉ ŠATY MÔŽU BYŤ POHODLNÉ?

Verili by ste, že aj elegantné šaty môžu byť pohodlné?

Kvalitné šaty sú počas letných horúčav pre každú ženu doslova darom. Značka Marco Moralli preto túto sezónu vsadila na revolučný materiál z dielne milánskych majstrov, ktorý v sebe prepojil štýlovosť s funkčnosťou.

Tajomstvo revolučnej tkaniny Wonder

Taliansko je mekkou svetovej módy a Taliani si potrpia na kvalitu. Niet sa čomu diviť, že práve v tejto krajine bola vyvinutá výnimočná tkanina s veľavravným názvom Wonder. 

Ide o špičkový materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí krivkám tela, drží tvar a neobmedzí v pohybe ani pri úzkych strihoch. Tkanina Wonder je priedušná, ľahká, jednoducho ako stvorená pre teplé letné dni. Nehovoriac o jej vynikajúcej schopnosti regulovať vlhkosť. Každá dáma zrejme ocení ďalšiu praktickú vlastnosť, že odev z takéhoto materiálu rýchlo schne a netreba ho žehliť. Tkanina Wonder je skutočne úspešnou zmesou štýlovosti a funkčnosti.

Nadčasovosť šiat Marco Moralli oslavuje ženskosť

Práve z tkaniny Wonder je ušitá časť kolekcie šiat Marco Moralli, ktorá je oslavou ženskosti. K tomu precízne šitie profesionálnych krajčírov a sofistikované strihy sú zárukou, že vaše šaty vydržia viac ako jednu sezónu. Navyše, ide o limitovanú edíciu, vďaka čomu šaty značky Marco Moralli pozdvihnú vašu jedinečnosť, na rozdiel od uniformných masových kolekcií značiek obchodných reťazcov.

Širokú ponuku šiat od veľkosti 36 po 46 značky nájdete na eshope /saty/ alebo v našich kamenných predajniach v Hlohovci, či v Žiline.  

 

saty-1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.