Doprava ZADARMO pri objednávke nad 45,- Eur v SR

VYDARENÁ JESENNÁ KOLEKCIA KOŠIEĽ ZNAČKY MARCO MORALLI

Pre značku MARCO MORALLI je rok 2016 skutočne vydarený. Nielen, že tento známy slovenský brand posilnil produkciu dámskej konfekcie, ktorou zažiaril aj na nedávnom medzinárodnom veľtrhu módy STYL a KABO v Českej republike, ale vytvoril aj silnú jesennú kolekciu pánskych košieľ.

Tohtoročná kolekcia je vyváženou zmesou moderných aj nadčasových vzorov. Prvotriedna kvalita látok je už samozrejmosťou. Značka stavia na skvelých strihoch, v ktorých sa gentlemani cítia dobre po celý deň. 

Pod značkou MARCO MORALLI sa šijú pánske košele pre svetové značky i vlastnú produkciu. Široký ponukový diapazón košieľ pokrýva rôzne príležitosti, čomu sú prispôsobené aj strihové prevedenia slim fit či regular fit. 

Košele sú vyrábané zo 100%nej bavlnenej tkaniny v rôznych povrchových úpravách, od „easy iron“, cez „non iron“ až po poslednú novinku na trhu, tzv. „never iron“. Ide o unikátnu úpravu materiálu použitého na výrobu košieľ, ktoré sú tak omnoho príjemnejšie na nosenie, pretože sa lepšie prispôsobia telu a jeho pohybu. Úprava neničí prirodzené vlastnosti bavlny, zachováva priedušnosť materiálu a schopnosť absorbovať pot. Špeciálne upravené vlákno košele sa pôsobením telesného tepla narovná a košeľa sa tým sama „žehlí“. Vďaka čomu pôsobí sviežo aj po celom náročnom dni nosenia. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.